O poduzeću

Politika kvalitete i okoliša

S ciljem razvoja i dostizanja visokih standarda kvalitete proizvoda i uluga uveli smo sustav kvalitete ISO 9001. On se odnosi na sve djelatnosti našeg rada od područja projektiranja, ugovaranja, isporuke, montaže, ispitivanja i puštanja u rad elektro postrojenja u energetici i industriji te projektiranja do izvođenja građevinskih radova.

Kao društveno odgovorna tvrtka uveli smo i sustav upravljanja okolišem u skladu s ISO 14001:2004 kako bi se postigao najviši mogući nivo upravljanja okolišem u okviru aspekata na koje možemo utjecati.

Naši djelatnici

Naši djelatnici temeljni su resurs i realizator sustava upravljanja kvalitetom. Oni izravno svojim osobnim znanjem i zalaganjem ostvaruju postavljene ciljeve. Svaki zaposleni, u okviru svojih ovlaštenja, odgovoran je za kvalitetu svog rada. Stoga je osposobljavanje zaposlenika i propagiranje spoznaje o kvaliteti, te postizanje zadovoljstva zaposlenika trajna zadaća rukovodstva. Između ostalog zaposlenima pružamo trajnu edukaciju kroz seminare, predavanja, trening centre, te osposobljavanja koja se održavaju u zemlji i svijetu.

Dokumenti

PEX

PEX
1.13 MB

Od 1969 do danas

Tehno-elektro d.o.o. je graditeljsko društvo koje se bavi izgradnjom elektroenergetskih objekata te projektiranjem i ispitivanjem elektroenergetskih postrojenja visokog, srednjeg i niskog napona.

Povijest tvrtke seže u daleku 1969. godinu kada je osnovana obrtnička radnja ''Monter'' sa sjedištem u Viškovcima. Bavili smo se elektroinstalaterskim radovima i to na sasvim tradicionalan način. U skladu s razvojem tehnologije 1990. godine mali obrt prerasta u poduzeće ''TEHNO-ELEKTRO-COMMERCE'' Viškovci koje će 1996. godine dobiti današnji naziv sa sjedištem u Đakovu.

Tijekom navedenog razdoblja, a posebno u vremenu nakon 1996. godine tvrtka doživljava snažnu ekspanziju u poslovnom smislu, što je rezultiralo proširenjem poslovnih prostora, nabavom suvremene mehanizacije i opreme te povećanjem broja zaposlenih.

Dokumenti

ISO 14001

ISO 14001
0 MB

ISO 9001

ISO 9001
0 MB

OHSAS 18001

OHSAS 18001
0.54 MB

O poduzeću: Lokacija | Profil | Povijest | Uprava