Profil

Profil

Od svojeg osnutka 1969. godine, poduzeće TEHNO-ELEKTRO d.o.o. se razvilo tijekom svog postojanja iz obrtničke radnje u društvo s ograničenom odgovornošću, fokusirano primarno u područjima izgradnje objekata proizvodnje, distribucije i prijenosa električne energije.

Područja djelovanja

Brzi odgovor na zahtjeve naručitelja nas je prisilio na diverzifikaciju djelatnosti u području našeg djelovanja. Stoga, osim osnovne djelatnosti izgradnje objekata proizvodnje, distribucije i prijenosa električne energije, aktivni smo i u sektoru transporta, komunikacija, proizvodnje čeličnih konstrukcija, proizvodnje niskonaponske opreme, pri tom uključujući stručno osoblje na području građevinarstva, elektrotehnike i strojarstva.

Poslovna politika

Dugoročna politika društva je politika kvalitete s ciljem ostvarenja svih zakonskih obveza, ugovornih zahtjeva, zaštite zdravlja i sigurnosti ljudi, imovine i biološke okoline.

Cilj

Cilj nam je cjelovitom ponudom građevinskih, bravarskih i elektromontažnih radova olakšati ugovaranje i nadzor poslova investitoru. Izborom tehnički najkvalitetnije opreme renomiranih domaćih i svjetskih proizvođača te kvalitetom tijekom proizvodnje i montaže u pogonu, želimo osigurati sigurnost postrojenja, visoki faktor isplativosti ulaganja i u konačnici zadovoljstvo kupca – investitora.